woensdag 18 juli 2018

Het verhaal achter onze nieuwe huisstijl

Een opvallend logo, een nieuwe website en een frisse visuele identiteit … Je kan er niet meer naast kijken, we hebben een nieuwe huisstijl! Vertelden we je al waarom we voor deze stijl kozen?
Het verhaal achter onze nieuwe huisstijl
Nieuwe huisstijl versterkt het imago van Immo Francois

Een opvallend logo, een nieuwe website en een frisse visuele identiteit … Je kan er niet meer naast kijken, we hebben een nieuwe huisstijl! Vertelden we je al waarom we voor deze stijl kozen? Het past bij het bedrijf dat we geworden zijn en samen met deze rebranding zetten we onze ambities in de kijker.

Het hele verhaal achter onze nieuwe stijl:

Nieuwe stijl bevestigt stabiliteit en groei

“We zijn niet meer de ‘jonge gasten’ van zoveel jaar geleden, we zijn enorm gegroeid. Niet alleen in volume, maar ook op vlak van ambitie en service,” legt Dries François, zaakvoerder van Immo Francois, uit. Als jonge twintiger richtte hij het eerste kantoor op in Brugge, ondertussen groeide de naam Immo Francois uit naar een vaste waarde in de West- en Oost-Vlaamse vastgoedmarkt. “We hebben intussen al meer dan 45 medewerkers en 17 vestigingen, van De Haan tot Zottegem. Niet alleen onze service moet professionalisme, innovatie en vertrouwen uitstralen, ook ons imago mag niet achterblijven. We zijn trots op wat we tot nu toe al bereikt hebben, met een nieuwe huisstijl willen we dit in de verf zetten.”

“Onze ambitie? Blijven groeien en de vastgoedmarkt fluogroen kleuren. We gaan er keihard voor.”

Strakke lijnen, trendy design en een opvallende kleur

Skinn branding agency uit Brugge realiseerde de nieuwe huisstijl die niet alleen opvalt, maar ook past bij de ambities van Immo Francois. De strakke lijnen, het trendy design en de frisse groene kleur weerspiegelen de stabiliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid van het immokantoor. “Groen straalt groei en optimisme uit, het is een opvallende kleur die toont dat we blijven innoveren en klaar zijn om de vastgoedmarkt te veroveren.”

“Groen straalt groei en optimisme uit. De nieuwe stijl accentueert wat Immo Francois is: een innovatief en ambitieus vastgoedkantoor.”

Website met makkelijke zoekfunctie

Het nieuwe logo en bijhorende huisstijl ziet er fris, modern en tijdloos uit. Ook de website kon niet achterblijven en werd daarom drastisch vernieuwd. “Onder andere de zoekfunctie is aangepast, huizenjagers vinden nu in een paar klikken hun droomhuis. We houden het aanbod constant up-to-date en vullen gegevens aan, zo zijn online bezoekers zeker van de correcte informatie. Immo Francois is ook online een toegankelijke partner voor iedereen die interesse heeft om te kopen of verkopen.”

Modern imago piekfijn uitgewerkt

De toon naar de verdere uitbouw van de huisstijl is gezet. Ook de borden, gevels, kantoren en bedrijfswagens kregen een make-over. Die stijl wordt ook doorgetrokken naar marketinggadgets zoals aanstekers, shirts en strohoeden om de uniforme werking van Immo Francois te accentueren.

Wil jij de klik maken met je nieuwe thuis? Neem contact met ons op.

Vragen voor één van onze experts?

Neem contact op en we helpen je graag verder.
contacteer immo francois

Word je liever door ons opgebeld?

Laat je telefoonnummer na en wij bellen je zo snel mogelijk op.
  • Onze kantoren zijn terug open en we zijn klaar om je te ontvangen. Ontdek hier onze veiligheidsmaatregelen.