dinsdag 04 december 2018

Stoom je interieur klaar voor de winterdagen met deze 4 tips!

December, de donkerste maand van het jaar is uit de startblokken geschoten. Is je interieur nog niet winterproof? Wij geven je 4 tips om van je woning een sfeervolle setting te maken.
Stoom je interieur klaar voor de winterdagen met deze 4 tips!
Kies voor warme kleuren

Breng in deze koude maanden warme accenten aan in je interieur. Integreer warme kleuren zoals bordeaux, rood, goud, oker, bruin en donkere grijstinten. Dit doe je makkelijk door het gebruik van enkele kussens, plaids, tapijt … Gezelligheid troef!

Experimenteer met winterse geuren

Denneboom, vijg, gember, kaneel … de winter wordt gekenmerkt door zwaardere, volle geuren. Vul je huis met geurstokjes of verstuif wat ‘parfum d’interieur’ in je gordijnen voor een lekker geurende toets door je gehele woning.

Kindjes die in de kerstvakantie thuis zijn? Ga samen aan de slag en bak speculaaskoekjes. Geniet van een smakelijk vieruurtje en laat de aangename geur zich verspreiden doorheen je keuken en woonkamer.

Overal lichtjes

Een beetje extra sfeerverlichting zorgt meteen voor extra gezelligheid in deze donkere maand. Kandelaren op de vensterbank, een grote schaal met theelichtjes op de eettafel, (geur)kaarsen in de woonkamer… Zet er zoveel mogelijk rond voor romantiek en ‘cozyness’.

Wikkel jezelf in knusse stofjes

Kies in de wintermaanden resoluut voor warm textiel. Een grof gebreide trui, een dikke plaid of een donzig tapijtje voor het haardvuur. Cocoonen op de bank doe je in december met net iets meer dekentjes en stofjes.

Niemand is echt fan van deze lange, donkere winterdagen, maar laten we eerlijk zijn: wie wordt er nu niet gelukkig van een heerlijke sfeer en warmte in je interieur? Met een glaasje rode wijn en een goed boek voor de open haard of in de zetel is het deze maanden puur genieten van gezelligheid.

Vragen voor één van onze experts?

Neem contact op en we helpen je graag verder.
contacteer immo francois

Word je liever door ons opgebeld?

Laat je telefoonnummer na en wij bellen je zo snel mogelijk op.
  • Onze kantoren zijn terug open en we zijn klaar om je te ontvangen. Ontdek hier onze veiligheidsmaatregelen.