Ref. GEN2022072

Lichtrijke kantoorruimte in imposant gebouw te huur

1.700
EUR
kantoor
Maak een afspraak
Jouw expert
Elke Janssens
Meer over
dit kantoor
Op zoek naar een kantoorunit van 200m² met 2 opbergruimtes te Sint-Denijs-Westrem? Twijfel niet langer! Dit imposante gebouw is gelegen in de nabijheid van de Sterre, Flanders Expo en ziekenhuis Maria Middelares. Met de tram, bus en/of auto staat u in mum van tijd in centrum Gent. Het kantoorgebouw vormt de thuisbasis voor 18 verschillende bedrijven. Aan parkeergelegenheden is er geen gebrek dankzij de parkeerplaatsen aan de voor- en achterzijde van het gebouw.

Bezoekers en werknemers betreden het gebouw via de indrukwekkende inkomhal, die beschikt over een onthaal- en wachtruimte. Achter de inkomhal bevinden zich 2 gemeenschappelijke vergaderruimtes die door alle bedrijven kunnen ingeboekt worden. Verder kan er gebruik gemaakt worden van 2 gemeenschappelijke toiletunits en een keukentje. De gemeenschappelijke delen worden dagelijks gekuist door een poetsfirma.

De lichtrijke kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping en kan bemeubeld gehuurd worden. De unit is uitgerust met een onthaal, een open bureauruimte, en beschikt tevens over 2 opbergruimtes.

Dit geheel pakket kan vanaf 1 november 2022 gehuurd worden voor een maandelijkse prijs van €1700 + 500 vaste kosten. In de kosten zijn volgende zaken inbegrepen: receptie, onderhoud van de gemene delen, gemeenschappelijke elektriciteit, water, en verwarming, vuilnis ophaling, parking, én onroerende voorheffing.

Details van
het kantoor
  Troeven
  • Toplocatie
  • Parkeergelegenheid
  • Openbaar vervoer
  • Imposant gebouw
  • Voordelig pakket aan vaste kosten
Algemene info
 • Algemene staat
  instapklaar
 • Aardgas
  aanwezig
 • Centrale verwarming
  aanwezig
 • Wachtzaal
  aanwezig
Technisch
Totale opp.
EPC ref.
in aanvraag
EPC categorie
in aanvraag
EPC
in aanvraag
Legal & info
1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: neen
4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing
5) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform)

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met onze lokale experten en zij helpen jou een pand te zoeken op basis van jouw criteria.
help me mijn droompand te vinden