Grote handelsruimte pal in het Centrum van Gistel: ideaal voor vrije beroepen, schoonheidssalon, praktijkruimtes, winkels, kantoren (Gunstig EPC/ook interessant als investering)

189.000
EUR
handelspand
123 m²
Maak een afspraak
Jouw expert
Jo Joos Colpaert
Meer over
dit handelspand
Dit handelspand ligt in het bruisend hart van Gistel. Door zijn ligging geniet u van een uitstekende visibilieteit en veel openbare parkeergelegenheden. Iedere persoon die het centrum van Gistel wenst te bereiken passeert dit pand. Het handelspand is niet alleen vlot bereikbaar voor de inwoners van Gistel zelf maar ook voor de inwoners van omliggende deelgemeentes en steden, denk aan Zevekote, Moere, Snaaskerke, Westkerke, Oudenburg, Koekelare, Eernegem, etc....
Op heden wordt dit handelspand als Zonnestudio (zonnebanken) gebruikt. Maar door zijn vorm en indeling is deze handelsruimte zeer polyvalent. De huidige indeling kan vlot worden aangepast door valse wanden te verwijderen. Maar de huidige zonnecabines kunnen ook als aparte praktijkruimtes worden gebruikt.
Qua bestemmingen is dit pand uiterst geschikt voor vrije beroepen (advocatenkantoor, boekhouders) dienstverlening (kapsalon, schoonheidsinstituut, nagelstudio) handel (winkels, stockage) kantoorruimtes, ambachtelijke activiteiten (fietsenmaker, schoenenmaker) en ga zo maar door.
Het pand maakt deel uit van een kleine residentie zonder lift waardoor de syndicale kost beperkt blijft. Daarnaast is het EPC-Label ook zeer gunstig C! De elektrische keuring is ook conform. U beschikt over een apart gastentoilet en er kan vlot een kitchenette worden geplaatst. Ook qua etalage komt u niets te kort. De huidige lichtreclame kan vlot worden aangepast op maat van uw onderneming.
Ook wie wenst te investeren komt hier vlot aan zijn trekken vanwege het mooie haalbare rendement. Ook het kastraal inkomen is laag waardoor u geen hoge onroerende voorheffing dient te betalen.
Aarzel niet en vraag zo snel mogelijk uw bezoek aan via jo@immofrancois.be!
Details van
het handelspand
  Troeven
  • Mooi oppervlakte
  • Kleine residentie
  • centrale ligging
  • Hoge visibiliteit
  • Veel parkeergelegenheden
  • vlot verhuurbaar
  • Laag EPC
  • Conforme Keuring
Algemene info
 • Algemene staat
  afgewerkt
 • Elektriciteit
  aanwezig
 • Wachtzaal
  aanwezig
Technisch
Totale opp.
123 m²
Kadastraal inkomen
€ 683
EPC ref.
20221019-0002701931-KNR-1
EPC categorie
C
EPC
in aanvraag
Stedenbouw
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Recht van voorkoop
nee
Overstromingsgevoelig
nee
Dagvaarding voor
stedenbouwkundige overtreding
nee
Legal & info
1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing
5) Gevalideerd as-builtattest: neen
6) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform)

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met onze lokale experten en zij helpen jou een pand te zoeken op basis van jouw criteria.
help me mijn droompand te vinden