Ref. TIE2020017B

Perceel bouwgrond van 1.007 m2 voor halfopen bebouwing

215.000
EUR
grond
1007 m²
Maak een afspraak
Jouw expert
Nicolas Devolder
Meer over
deze grond
Dit stuk bouwgrond met een oppervlakte van 1.007 m² is gelegen in het pittoreske Doomkerke, centraal gelegen tussen Tielt, Wingene, Beernem en Aalter. Belangrijke verbindingswegen, waaronder de E40, bevinden zich slechts op een tiental minuten van de bouwgrond. Het perceel heeft een breedte 17m aan de straatzijde en een diepte van 70m. Verder is er ook geen bouwverplichting.
Tussen de foto's worden een tweetal renders van woningen weergegeven die getekend werden volgens de geldende bouwvoorschriften.
De bouwvoorschriften zijn als volgt: voorzien voor halfopen bebouwing / maximum 20 meter bouwdiepte op het gelijkvloers / maximum 13 meter bouwdiepte op het verdiep / de te respecteren afstand t.a.v. de rooilijn is gelijk aan deze van de naastgelegen percelen / de te respecteren afstand t.a.v. de zijkavelgrenzen is gelijklopend met de aanpalende gebouwen / inplanting dient op een ruimtelijk verantwoordelijke manier te gebeuren / 2 bouwlagen toegelaten vermeerderd met een onderdakse bouwlaag onder het hellend dak / kroonlijsthoogte is maximum 7 meter / nokhoogte is maximum 11,5 meter / op de gelijkvloerse verdieping voorbij 13 m bouwdiepte is de hoogte maximum 3,50 meter en de dakvorm plat / hellend dak verplicht, afgeplatte daken zijn niet toegelaten / dakhelling is maximum 45°.
Mis deze kans niet en neem nu contact op!
Technisch
Totale opp.
1007 m²
Kadastraal inkomen
in aanvraag
Stedenbouw
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Recht van voorkoop
nee
Overstromingsgevoelig
nee
Dagvaarding voor
stedenbouwkundige overtreding
nee
Legal & info
1) Stedenbouwkundige bestemming: Woongebieden met landelijk karakter
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing
5) Gevalideerd as-builtattest: neen
6) Keuringsattest elektriciteit: n.v.t.

Teken je compromis en maak kans om te winnen

Immo Francois bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden. En dat willen we doen samen met jou! Zonder jouw vertrouwen zou Immo Francois niet staan waar we vandaag staan. Bedankt om al 10 jaar samen met ons de klik met je thuis te maken. We vieren dit met 10 exclusieve acties, het hele jaar lang. Jij maakt elke maand kans om te winnen!

bekijk onze acties

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met onze lokale experten en zij helpen jou een pand te zoeken op basis van jouw criteria.
help me mijn droompand te vinden