Ref. OOS2022270

Prachtige HOB te Gistel/Snaaskerke: Ruim, 4-5 slaapkamers , 2 badkamers, ZONNEPANELEN MET CERTIFICATEN, rustige locatie.

369.000
EUR
huis
5 Slpks.
450 m²
Maak een afspraak
Jouw expert
Jo Joos Colpaert
openhuis      zaterdag 03.12 van 10:00 tot 13:00
Meer over
deze woning
Deze prachtige en tevens ruime HOB (halfopenbebouwing) is gelegen in het rustige Snaaskerke (snoazie). Zijn groot en zongericht perceel pas perfect in verhouding met het groot bewoonbaar oppervlakte. Snaaskerke Een deelgemeente van Gistel. Daarnaast ligt ook Oostende en zijn winkelcomplexen op amper 5-10 min afstand en ligt in Snaaskerke ook zeer dichtbij de op en afrit van de E40.
Bekijk het promofilmpje op het instagramkanaal: sold_by_jo
De woning zelf heeft enorm veel troeven: de tuin, het groot bewoonbaar m2, vijf slaapkamers en twee badkamers, het halfopen karakter, de zonnepanelen en ga zo maar door. Dit huis is uiterst geschikt voor een gezin. Via de inkom kun je zowel de woonkamer betreden alsook de traphall. Deze zit echter mooi weggeborgen achter een op maat gemaakte en klassevolle deur. De woonkamer zelf is ruim, lichtrijk en voorzien van inbouwkasten. Er is zelfs een bureauruimte voorzien in één van de wandkasten, waardoor u steeds snel tussen het bekijken van uw feuilletons iets kunt googlen of rap nog uw mails bekijken.
De eetplaats is ruim en biedt een mooi zicht op de tuin. Deze ruimte wordt mooi verbonden met de keuken via een praktische berging. In de keuken heeft u tevens een groot en open zicht op de tuin. Daarenboven heeft u hier opnieuw voldoende om een grote tafel te plaatsen.
De tuin heeft een prachtige oriëntatie en biedt enorm veel privacy. Mede door zijn oriëntatie renderen de zonnepanelen enorm. Er liggen dan ook 26 panelen op het dak met nog groene stroomcertificaten van 230 euro per certificaat ( met 5 - 6 certificaten op jaarbasis). Dus ook op het vlak van hernieuwbare energie scoort deze woning goed.
De tuin is toegankelijk via de zijkant van de woning(ideaal voor de fietsen of andere twee wielers) Daarnaast is er nog een handig tuinhuis uitermate geschikt voor wie nog wat extra plaats nodig heeft voor hobby's.
Op het eerste verdiep zijn er maar liefst 5 slaapkamers aanwezig alsook een ruime badkamer. De tweede badkamer bevindt zich op het gelijkvloers.
Technisch: Dubbele beglazing, nieuwe brander voor CV op aardgas 2014, dak geïsoleerd, 26 zonnepanelen met groene stroomcertificaten, inkomhall recent vernieuwd.
Gelet op de vele troeven is deze woning een echter topper in zijn prijsklasse!
Details van
de woning
  Troeven
  • 4-5 slaapkamers
  • rustige locatie (vlakbij Oostende)
  • ruim bewoonbaar m2
  • Halfopen karakter
  • prachtige oriëntatie
  • grote tuin
  • Zonnepanelen met certificaten.
Algemene info
 • Algemene staat
  afgewerkt
 • Aardgas
  aanwezig
 • Centrale verwarming
  aanwezig
 • Terras
  aanwezig
 • Tuin
  aanwezig
 • Oriëntatie tuin
  zuid
Technisch
Totale opp.
450 m²
Bewoonbare opp.
223 m²
Kadastraal inkomen
€ 245
EPC ref.
20220921-0002675844-RES-2
EPC categorie
D
EPC
304 kWh/m²
Stedenbouw
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Recht van voorkoop
nee
Overstromingsgevoelig
nee
Dagvaarding voor
stedenbouwkundige overtreding
nee
Legal & info
1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing
5) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform)

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met onze lokale experten en zij helpen jou een pand te zoeken op basis van jouw criteria.
help me mijn droompand te vinden