Ref. POPVK2023081

Restaurant te koop in Hondeghem (Frankrijk).

509.000
EUR
handelspand
800 m²
Maak een afspraak
Jouw expert
Manon Busschaert
Meer over
dit handelspand
Unieke Kans: Estaminet de la Longue Croix - Restaurant & Woning te Koop!

Ontdek deze zeldzame gelegenheid om eigenaar te worden van Estaminet de la Longue Croix, een welbekend restaurant met bijbehorende woning in het betoverende Hondeghem, Frankrijk. Dit restaurant is slechts 15 km van de Belgische grens gelegen, waardoor het een ideale locatie is voor zowel Franse fijnproevers als Belgische levensgenieters.

Met 15 jaar aan succesvolle bedrijfsvoering heeft Estaminet de la Longue Croix een bloeiende reputatie opgebouwd. Het restaurant staat bekend om zijn typisch Noord-Franse gerechten, waaronder de geliefde 'welsch' en 'potjesvleesch'. Of het nu gaat om vaste klanten die al jaren genieten van de gastvrijheid of toevallige passanten die de Opaalkust verkennen, dit restaurant trekt een divers publiek aan.

De binnenruimte biedt plaats aan ongeveer 60 couverts, terwijl het aangename terras buiten een perfecte setting biedt in de warmere dagen. Met parkeermogelijkheden is het gemakkelijk toegankelijk voor gasten.

Na een grondige renovatie in 2018 straalt Estaminet de la Longue Croix in al zijn glorie. De totale oppervlakte van 800m² omvat niet alleen het bloeiende restaurant maar ook een prachtige (boven)woning. Met 4 slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer en een dakterras biedt de woning voldoende comfort.

Het goede nieuws? Estaminet de la Longue Croix is vrij van brouwer, waardoor nieuwe eigenaars de volledige vrijheid hebben om hun eigen stempel te drukken op het assortiment.

Grijp deze kans! Estaminet de la Longue Croix wordt nog steeds succesvol uitgebaat terwijl we wachten op enthousiaste ondernemers om het stokje over te nemen. De vraagprijs voor dit alles, inclusief het volledige gebouw en overname, is slechts €509.000.

Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Estaminet de la Longue Croix wacht op zijn nieuwe eigenaars om de authenthieke erfenis voort te zetten!

Details van
het handelspand
  Troeven
  • Gekend onder Franse én Belgische klanten
  • Voldoende parkeermogelijkheden
  • Woning en horecazaak instapklaar
  • Al 15 jaar bloeiende zaak én nog steeds draaiend!
Algemene info
 • Algemene staat
  afgewerkt
 • Aardgas
  aanwezig
 • Centrale verwarming
  aanwezig
 • Kelder
  aanwezig
 • Terras
  aanwezig
 • Tuin
  aanwezig
 • Oriëntatie tuin
  zuidwest
Technisch
Totale opp.
800 m²
Kadastraal inkomen
in aanvraag
EPC ref.
in aanvraag
EPC categorie
in aanvraag
EPC
in aanvraag
Stedenbouw
Bouwvergunning
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Recht van voorkoop
nee
Overstromingsgevoelig
nee
Dagvaarding voor
stedenbouwkundige overtreding
nee

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met onze lokale experten en zij helpen jou een pand te zoeken op basis van jouw criteria.
help me mijn droompand te vinden