donderdag 28 maart 2019

Maak je interieur lenteproof

De dagen worden weer wat langer en we verwelkomen al vaker de zonnestralen. De lente is officieel gestart en daar hoort natuurlijk ook een opgefrist interieur bij. Met deze 5 tips maak je je huis of appartement in geen tijd lenteproof.
Maak je interieur lenteproof
De grote schoonmaak

De eerste stap bij een fris lente-interieur is de grote schoonmaak. Elk hoekje – ja, ook onder de zetel – verdient een poetsbeurt. Je huis fleurt ervan op en alles ruikt lekker fris.

Groen in huis

Na maanden van regen, kou en gure dagen is wat planten en bloemen in huis halen de beste manier om de lente te verwelkomen. Ze maken je interieur niet alleen mooier, ze zorgen voor een frisse geur en zijn goed voor de luchtreiniging.

Geef het wat kleur

Kleur creëert een vrolijke sfeer en dat is waar het in de lente allemaal om draait. Pastelkleuren zijn perfect voor deze lente. Je hoeft natuurlijk niet meteen je muren opnieuw te verven. Voeg wat kleur toe aan de hand van accessoires: een kaarsenhouder, onderleggers, vazen of een nieuw tafelkleed kan al wonderen doen. Wil je het geheel wat luxueuzer en hipper maken? Voeg wat goudaccenten toe.

Decoswap

Wissel dikke plaids en kussen in voor lichte en luchtige varianten. Let niet alleen op de materialen, maar ook op de prints. Ga bijvoorbeeld voor een botanical stijl met een palm- of ananasprint. Vergeet ook het artwork aan je muur niet! Vervang wat je hebt hangen met vrolijke en kleurrijke kunstwerkjes of prints.

Spring in bed

Je huis lente-klaar maken beperkt zich natuurlijk niet alleen tot de woonkamer. Ook de slaapkamer kan een quick touch-up gebruiken. Hoe? Simpelweg door het beddengoed te vervangen. Weg met flanel, welkom linnen! Ga ook hier voor kussenslopen en overtrekken in frisse lentekleuren en prints

Vragen voor één van onze experts?

Neem contact op en we helpen je graag verder.
contacteer immo francois

Word je liever door ons opgebeld?

Laat je telefoonnummer na en wij bellen je zo snel mogelijk op.
  • Onze kantoren zijn terug open en we zijn klaar om je te ontvangen. Ontdek hier onze veiligheidsmaatregelen.