gratis schatting

Verhuur je huis
in alle vertrouwen

Wij zijn een partner waarop je volledig kan vertrouwen.
Wij maken de klik met je thuis.

Vertrouwen van de bovenste plank

Volledige ontzorging
van A tot Z door onze
lokale experts

Wij vinden het belangrijk dat je als eigenaar van je pand precies weet waaraan je je mag verwachten wanneer je de stap zet tot verhuur van je eigendom. Daarom zijn we steeds transparant over onze werkwijze en de kost voor ons advies. Bij ons geen onaangename verrassingen achteraf, maar een partner waarop je volledig kan vertrouwen. Wij maken de klik met je thuis. 
Een sterke lokale verankering

27 kantoren met elk
hun eigen lokale experts
in jouw buurt

Hoe wij te werk gaan 
stap 01.
arrow-drawn
Contacteer ons voor een gratis vrijblijvende schatting en wij bezorgen jou een realistische en correcte verhuurprijs voor jouw pand.
stap 02.
arrow-drawn
We voorzien een gedetailleerde beschrijving van jouw eigendom en gaan zorgvuldig op zoek naar een geschikte huurder door middel van op maat gemaakte off- en online marketing.
stap 03.
arrow-drawn
We organiseren bezoeken met potentiële huurders en volgen deze nauwgezet op.
stap 04.
Wij zoeken samen naar de perfecte match zodat je in alle vertrouwen de stap naar de verhuur kan maken. We ontfermen ons over de administratieve en praktische afhandeling van jouw dossier.
Cijfers die niet liegen
Immo Francois draagt zorg voor jouw verhuur. 
79%
van de panden verhuurd binnen de 2 maand
8423
tevreden klanten
panden te huur
229
jaar gebundelde ervaring
Een thuis, dat is goud waard. Jezelf, als makelaar, inleven in de situatie van een potentiële koper. Daar draait het om. Het vertrouwen van de klant winnen en je empathie aanwenden.
Dries François, oprichter Immo Francois
Wil je meer informatie over onze manier van werken of vliegen we er meteen samen in? Dan zijn we slechts één klik van jou verwijderd.