gratis schatting

Verkoop je huis
in alle vertrouwen

Wij zijn een partner waarop je volledig kan vertrouwen.
Wij maken de klik met je thuis.

Vertrouwen van de bovenste plank

Passie voor het vak,
lokale experts en
transparante 
commissies

Wij vinden het belangrijk dat je als eigenaar van je pand precies weet waaraan je je mag verwachten wanneer je de stap zet tot verkoop van je eigendom. Daarom zijn we steeds transparant over onze werkwijze en de kost voor ons advies. Bij ons geen onaangename verrassingen achteraf, maar een partner waarop je volledig kan vertrouwen. Wij maken de klik met je thuis. 
Een sterke lokale verankering

28 kantoren met elk
hun eigen lokale experts
in jouw buurt

Hoe wij te werk gaan 
stap 01.
arrow-drawn
Contacteer ons voor een gratis vrijblijvende schatting en wij bezorgen jou een realistische en correcte prijs voor je woning.
stap 02.
arrow-drawn
We voorzien een gedetailleerde beschrijving van je woning, zorgen voor professionele fotografie en promoten je eigendom via doelgerichte en op maat gemaakte off- en online marketing.
stap 03.
arrow-drawn
We organiseren bezoeken met potentiële kopers en volgen deze nauwgezet op.
stap 04.
Wij gaan in onderhandeling en streven ernaar dat jij de beste prijs voor je eigendom ontvangt en zo in alle vertrouwen de stap naar de verkoop kan maken.

Verkoop je pand optimaal met Immo Francois

Lokale experts in jouw regio
Jouw regio? Onze specialiteit. Wij vinden het belangrijk om jou te koppelen aan één van onze lokale makelaars met een uitstekende kennis van je regio. Hierdoor kunnen we jou en de potentiële kopers steeds waardevol en persoonlijk advies geven. 
We gaan voor de beste prijs
Heb je nog geen idee over de vraagprijs? Wij maken een realistische schatting en onderzoeken de prijzen in jouw omgeving en in de vastgoedmarkt. We streven ernaar je eigendom snel en tegen de beste prijs te verkopen.
Uitstekende visibiliteit
Wij zijn pioniers als het gaat over online advertising in de vastgoedsector. Dankzij een unieke en doelgerichte marketingstrategie op maat zorgen wij voor een wijdverspreide publiciteit van jouw pand of project. 
Professionele fotografie
Een mooi plaatje verkoopt beter. Wij zorgen daarom voor professionele fotografie en eventueel video- of dronebeelden en plaatsen hiermee de sterke punten van je eigendom extra in de verf. 
Sterk netwerk van meer dan 20 kantoren
Dankzij ons uitgebreid netwerk van kantoren zijn we overal aanwezig, zowel in Oost- als West-Vlaanderen. Hierdoor zijn we heel sterk lokaal verankerd en hebben we de nodige expertise over de regio waarin jouw eigendom zich bevindt.   
Ambitieus team met passie
Ons team telt ondertussen meer dan 80 mensen boordevol commercieel talent. Wij zijn makelaars met een passie voor het vak en een ongekende teamspirit. Daarnaast vinden we het belangrijk om te blijven investeren in onze mensen, marketing en kantoren, zodat we jou steeds van de beste service kunnen voorzien.
Verkoop via ‘Bel, bied & geniet’.

Verkoop je huis snel

en efficiënt aan het

hoogste bod

Verkoop je huis op een makkelijke manier dankzij ‘Bel, bied en geniet’. Potentiële kopers komen langs op een gecentraliseerd moment, waarbij ze op het einde van hun huisbezoek een bod in gesloten omslag doen. Op het einde van de dag ontdekken we het hoogste bod!

Cijfers die niet liegen
Immo Francois draagt zorg voor jouw project
83%
van de panden verkocht binnen de 3 maanden
8423
tevreden klanten
panden te koop
229
jaar gebundelde ervaring
Een thuis, dat is goud waard. Jezelf, als makelaar, inleven in de situatie van een potentiële koper. Daar draait het om. Het vertrouwen van de klant winnen en je empathie aanwenden.
Dries François, oprichter Immo Francois
Wil je meer informatie over onze manier van werken of vliegen we er meteen samen in? Dan zijn we slechts één klik van jou verwijderd.