Nieuwbouw te Veurne met top architectuur van Govaert & Vanhoutte

Ref: 1528545 - Prijs op aanvraag

Nieuwbouw te Veurne met top architectuur van Govaert & Vanhoutte

Veurne - Vaartstraat 45
Project te koop | Prijs op aanvraag

Residentie De Maalderij bevindt zich langs de vaart met prachtig open zicht. Het project situeert zich nabij het historisch centrum van Veurne, met zijn vele winkelstraten, diverse scholen, ziekenhuis, station, ... noem maar op. Dit alles op wandelafstand mede dankzij de nieuwe voetgangers- en fietsersbrug over de Vaart die vlakbij wordt aangelegd.

Het nieuwbouwproject koppelt hedendaags wooncomfort aan een moderne architectuur en bestaat uit 7 zeer ruime en praktisch ingedeelde woonappartementen. 

Kom uzelf overtuigen van de kwalitatieve afwerking, de doordachte inrichting, het onovertroffen wooncomfort en de frisse, moderne aanblik van dit project. Maak gerust een afspraak in één van onze modelappartementen. 

Dit project is een residentiële topper die uw toekomstige woonst in Veurne méér dan af zal maken.

De bouwheer maakt er een erezaak van louter met kwalitatief hoogstaande partners in zee te gaan. Want dat is voor onze (toekomstige) residenten de enige garantie op maximaal wooncomfort. Zo hebben we voor de residentie De Maalderij samengewerkt met de specialisten van Architectenburo Govaert & Vanhoutte.

De opdracht voor het bureau - strakke architectuur combineren met kwalitatief hoogstaande afwerking - was bondig maar prikkelend. Het bureau ging de uitdaging aan, en het resultaat is zoals we  verwacht hadden: absolute topklasse. De woonappartementen vormen een mooie mix tussen architectonisch beton en houten constructies. Zo besteden ze ook veel aandacht aan de lichtinval in alle apartementen en rusten ze de wooneenheden op alle verdiepingen uit met ruime zuid-zuidwest gerichte terrassen. Elk appartement krijgt o.a. standaard vloerverwarming en verhoogde plafonds die voor een  extra ruimtelijk gevoel zorgen. 

Het nieuwbouwcomplex bestaat uit 4 appartementen met 2 slaapkamers, 1 appartement met 1 slaapkamer, 2 duplexen met 2 slaapkamers, dit alles verspreid over 4 bouwlagen. Op het gelijkvloers bevinden zich nog 5 parkeerplaatsen voor de bewoners, alsook 1 kantoorruimte.

De residentie is rustig gelegen, vlak bij het water. Bij het buiten treden van de residentie brengt de nog nieuw te bouwen voetgangers- en fietsersbrug u zo naar het centrum van Veurne. Uw eigendom ligt op 6 km van het centrum van De Panne,  Koksijde en Oostduinkerke. De afrit van de E40 autosnelweg (op 5 km) zorgt ervoor dat alle andere badsteden en het binnenland in een mum van tijd bereikbaar zijn. Het station en de bushalte liggen vlakbij en verhogen uw mobiliteit. 

Veurne vormt het regionaal economisch centrum van de Westkust en ontwikkelt zich als een toeristische uitvalsbasis. Haar prachtige markt met historische gebouwen roept altijd een gezellige sfeer op, laat ons dan nog zwijgen van de vele jaarlijkse activiteiten. Naast de wekelijkse markt zijn er tal van gezellige winkelstraten.  Bakkers, slagers, kruideniers en grootwarenhuizen liggen op wandelafstand. 

Uw contactpersoon

Trooster Roeland

Roeland Trooster

0474364765

Type Verdieping (Bew.) Opp. Terras # slpk. Prijs
Kantoorruimte 0 77,59m2 / / 175 000 EUR Meer details
Appartement 1 86,21m2 21,35m2 2 255 000 EUR Meer details
Appartement 2 / 47,9m2 2 Verkocht
Appartement 2 150,32m2 86,6m2 2 485 000 EUR Meer details
Appartement 3 / 7,5m2 1 Verkocht
Autostaanplaats 0 / / / 25 000 EUR Meer details
Appartement 1 109,54m2 16,76m2 2 320 000 EUR Meer details

Ligging

Vaartstraat 45
8630 Veurne