gratis schatting

Verkoop jouw eigendom 
met een aanpak op maat

Ontdek hier onze verschillende formules volgens jouw wensen.

Vertrouwen van de bovenste plank

Passie voor het vak,
lokale experts en
transparante 
commissies

Wij vinden het belangrijk dat je als eigenaar van je pand precies weet waaraan je je mag verwachten wanneer je de stap zet tot verkoop van je eigendom. Daarom zijn we steeds transparant over onze werkwijze en de kost voor ons advies. Bij ons geen onaangename verrassingen achteraf, maar een partner waarop je volledig kan vertrouwen. Wij maken de klik met je thuis. 

Verkoop je pand optimaal met Immo Francois

Lokale experts in jouw regio
Jouw regio? Onze specialiteit. Wij vinden het belangrijk om jou te koppelen aan één van onze lokale makelaars met een uitstekende kennis van je regio. Hierdoor kunnen we jou en de potentiële kopers steeds waardevol en persoonlijk advies geven. 
We gaan voor de beste prijs
Heb je nog geen idee over de vraagprijs? Wij maken een realistische schatting en onderzoeken de prijzen in jouw omgeving en in de vastgoedmarkt. We streven ernaar je eigendom snel en tegen de beste prijs te verkopen.
Uitstekende visibiliteit
Wij zijn pioniers als het gaat over online advertising in de vastgoedsector. Dankzij een unieke en doelgerichte marketingstrategie op maat zorgen wij voor een wijdverspreide publiciteit van jouw pand of project. 
Professionele fotografie
Sterk netwerk van 29 kantoren
Dankzij ons uitgebreid netwerk van kantoren zijn we overal aanwezig, zowel in Oost- als West-Vlaanderen en Brussel. Hierdoor zijn we heel sterk lokaal verankerd en hebben we de nodige expertise over de regio waarin jouw eigendom zich bevindt.   

Ambitieus team met passie

Cijfers die niet liegen
Immo Francois draagt zorg voor jouw project
87%
van de panden verkocht binnen de 3 maanden
8423
tevreden klanten
panden te koop
229
jaar gebundelde ervaring
Een thuis, dat is goud waard. Jezelf, als makelaar, inleven in de situatie van een potentiële koper. Daar draait het om. Het vertrouwen van de klant winnen en je empathie aanwenden.
Dries François, oprichter Immo Francois
Wil je meer informatie over onze manier van werken of vliegen we er meteen samen in? Dan zijn we slechts één klik van jou verwijderd.